/* */
brummer-and-waarbeek-logo

Om Tastecelebration Residence

Tastecelebration Residence är skapat med utgångspunkten och vår stora passion MAT. Hos oss får du uppleva den både kors och tvärs.

Se på mat i utställningar, lyssna till krasande maränger när du biter, lukta på nymalda kaffebönor, uppleva en ny smak, känn på äppelträdets krokiga stam och lär dig något nytt i en kurs.

I huset finns sex hotellrum (dubbelrum), ett café och restaurang, ett kokboksbibliotek, ett underbart kurskök, utställningar, en fantastisk trädgård och en massa planer för en massa kul!

Tastecelebration Residence befinner sig i gamla Jägmästarbostaden i Andrarum, på underbara Österlen. Vi ligger på en armlängds avstånd från Skåneleden och Sydostleden.

Huset ligger ca 9 km från Brösarp, se gärna vägbeskrivning om du har svårt att hitta på alla småvägar.

Det finns gratis wi-fi i huset.
All betalning sker elektroniskt. Vi accepterar de flesta kort, Swish och Blipp.
Vi hanterar inga kontanter.

Adress
till Tastecelebration Residence är Jägmästarbostaden 101.

Se våra öppettider här!

Boka bord genom att ringa 0708-153955 alt skicka ett mail till info@tastecelebration.com

Presentkort har vi naturligtvis! Du bestämmer beloppet, betalar och vi skriver. Presentkortet kan användas till både restaurangbesök, övernattning på vårt gårdshotell eller en kurs. Skicka ett mail eller ring så hjälper vi dig.

Hitta till oss!

Det här är vi!

Vi måste själva fortfarande vänja oss vid tanken. Varje dag konstaterar vi hur fantastiskt det är att få vara här på en sådan vacker plats där vi kan både bo och arbeta.

Vi som driver Tastecelebration Residence heter Isabel och Joost. En svenska och en holländare som möttes för femton år sedan på en eventkongress i Sheffield. Tillsammans och på egen hand har vi spenderat mycket tid och arbete inom media och nöjesbranschen. Från organisation av stora events till rådgivning om festivaler och city marketing.

Vi har organiserat den årliga holländska festivalprisutdelningen men även gett lektioner i eventmanagement på högskolan i Haag och Rotterdam. Det där med att hålla många bollar i bollar föll oss väl ut.

Under tiden började dessutom det kulinariska blodet att strömma allt fortare i Isabels ådror. Född in i en restaurangfamilj var det kanske trots allt inte så konstigt…

Recept skrevs och konsulterades på telefon och under middagar tillsammans med pappa och kock, Lennart Brummer.
Strax efter Lennarts bortgång –  vän, älskad pappa och inspiratör –  föddes idéen om att skapa bloggen tastecelebration.se.

Att ha en blogg på tre språk ger mycket jobb men lite mindre rena stålar om man ska vara helt ärlig… Trots det började allt fler uppdrag trilla in och efter ett antal år hade vi nu skapat ett företag med olika aktiviteter och en massa möjligheter.

När vi fick chansen att ta över Jägmästarbostaden krävdes det bara några möten i bilen på väg fram och tillbaka till Holland för att bestämma oss.
Bloggen Tastecelebration skulle få en egen offline mötesplats för foodisar från hela världen. Efter ett år av planerande, fixande och renoverande står vårt Residence äntligen färdigt.

Vi är så enormt stolta och längtar efter att få välkomna dig här hos oss!

%d bloggers like this: