/* */
brummer-and-waarbeek-logo

Ge bort ett presentkort!

Självklart kan du köpa ett presentkort hos oss både för hotell, kurs och/eller ett besök på vår restaurang, kaffe- & vinbar.

En fin present för någon du unnar en fin upplevelse. Du bestämmer värdet och vi fixar ett fint kort åt dig. Sen är saken biff😉

Matlagningskurser

På Tastecelebration Residence har vi hel del matlagning- och fotokurser! Ett härlig sätt att laga mat tillsammans, få ny inspiration till gröna äventyr och sedan få njuta av allt det goda som lagats efteråt vid en gemensam middag.
Här hittar du kurserna som står planerade för 2021.

Finns det inga datum som passar eller vill du komma med en egen grupp eller företag? Hör av dig så ser vi vad vi kan sy ihop. Maila till info@tastecelebration.com eller ring 0708-153955

Foodie-vandring

Så du gillar mat, jag menar verkligen ÄLSKAR mat? Och du gillar att röra på dig och njuta av fantastisk natur?
Vi har den perfekta lösningen för dig! Ge dig ut på en foodie-vandring!

Tillsammans med Drakamöllans gårdshotell, organiserar vi kulinariska vandringar.
En två dagars vandring där båda dagarna avslutas med en välförtjänt middag för äkta foodisar (= läckergom, gourmand eller matenthusiast- Dvs DU!)

Vandringen börjar börjar vid Drakamöllans gårdshotell eller hos oss. Vid ankomst på morgonen välkomnas du med god fika och stärkt i benen, får du sedan med dig en välfylld matsäck.
Turen går längs med slingrande vackra Skåneleden.
Ditt bagage transporteras med bil till kvällens ankomstadress (Drakamöllan eller Tastecelebration Residence).
Vid ankomst får du nyckeln till ditt hotellrum och efter en härlig dusch och kanske lite vila är du redo för kvällens gastronomiska överraskning.
Efter dagens strapatser och en god middag tror vi att du kommer att sova som en ros…

Dagen efter påbörjas med frukost och en ny picknick-ryggsäck. Sedan följer du den andra sidan av Skåneleden tillbaka till startpunkten för gårdagen.
Naturligtvis transporteras ditt bagage även denna dagen till dagens slutdestination.
Vid ankomst välkomnas du till ditt hotellrum, en härlig efterföljande middag och en god natts sömn.
Efter frukost, är det dags för avresa och du kan se tillbaka på en av Skånes vackraste vandringar och ny inspiration i köket.

I priset 3,760 sek per person ingår följande:
2 x övernattning
2 x frukost
2 x matsäck
2x fika
2 x bagageförflyttning
2 x middag

Foodie-vandringen måste bokas via telefon eller mail.

Wow, vilka roliga events det finns här i krokarna! Här är ett litet axplock av det som händer bara runt hörnet!

Antikmässan
20-22 mars 2020  INSTÄLLT PGA CORONA!

Antikmässan i Brösarp har utvecklats från ett litet lokalt evenemang till Sveriges mest omskrivna och omhuldade mässa. I fackpressen omnämns mässan som ”Sveriges bästa antikmässa”!

Läs mer här!

Bröllopsrundan på Österlen  INSTÄLLT PGA CORONA!
21 mars 2020

Den 21 Mars 2020 är det dags för bröllopsmässa! Denna gången äger mässan rum på Tranesgården i Skåne Tranås.
På plats kommer ni att hitta precis allt ni behöver för att skapa ert drömbröllop.
Boka in detta datumet redan nu och ta en härlig utflykt till Österlen!

Läs mer om eventet här!

Konstrundan  INSTÄLLT PGA CORONA!
9-12 april 2020

Påsken är alltid startskottet för Österlens uppvaknande efter vinterdvalan. Konstnärer öppnar upp sina ateljéer, gallerier öppnar utställningar och många hotell och restauranger öppnar upp för säsongen. Överallt kan konst och kultur åtnjutas i olika former. Glöm inte att boka boende och mat i tid, det brukar bli fullt på Österlen under påskveckan. 

Österlen trail  INSTÄLLT PGA CORONA!
18-19 april 2020

Vackra banstäckningar – från Ekoparken, genom bokskogar och längs med Verkeån. Från Simrishamn utmed kusten och över backalandskap. Strikt och äkta hållbarhetsprofil.
Spring på vandringsleder och förbi flera historiska byggnader som Alunbruket, Hallamölla, Bengtemölla och många fler.
Start och mål i Christinehofs ekopark. Bara 2 km från oss!

Läs mer här om eventet

Matrundan
21 maj-24 maj 2020

Nyfiken på mat hela vägen från hage till mage och skog till bord? Då måste du komma till den årligt återkommande Matrundan under helgen för Kristi himmelsfärd!
Matrundan bjuder in till inspirerande möten med producenter och kreatörer, alla med ett gemensamt intresse för mat, dryck och upplevelser därtill.
Matrundan ramas in av det böljande landskapet, gula rapsfält och gröna bokskogar. Kanske får du till och med se ett av alla tusentals blommande äppelträd?
Upplev mat med alla sinnen!
Läs mer här

Österlens körfestival
6-7 juni 2020

Workshopen i körsång leds denna gång av Angelica Alm och hennes make Marcus. Angelica är känd som en av lagledarna och pianisterna i TV-programmet Så ska det låta.
Workshoppen riktar sig till alla som vill sjunga; till dig som inte har några förkunskaper, men även till dig som vill ha fördjupade kunskaper och få hjälp att utveckla din sångbara förmåga.
Angelica och Marcus har gjort sig kända som varma, lekfulla och smittande glada körledare; tillsammans har de en förmåga att entusiasmera och få alla att känna sig hemma och välkomna.

Finns det något härligare än att få sjunga tillsammans?!
Läs mer här!

Österlen lyser
Fre 30 okt, Lör 31 okt & Sön 1 nov

Ett av årets mysigaste event! Alltid kring helgen för Allhelgona, varje år, lyser evenmanget Österlen lyser upp Österlen med omnejd. Byar, föreningar och företag går samman och tillsammans blir det en lysande fest med olika happenings för besökare från här och fjärran.

Läs mer här!

%d bloggers like this: