/* */
brummer-and-waarbeek-logo

Gröna matlagningskurser

Ny på grön mat och nyfiken? Eller mer erfaren och i behov av ny inspiration? Sugen på att lära dig mer om nya ingredienser? Kom på matlagningskurs!

Covid-19
Pga Covid-19 har vi fått ta det lugn med planeringen för matlagningskurserna under året. Nu kommer äntligen den första kursen för året! 

Grön utomhusgrillning på The Big Green Egg
Som vi har saknat att hålla kurser! Men nu har vi äntligen hittat ett hyggligt Corona-säkert sätt att göra det på, nämligen utomhus och naturligtvis blir det på våra Big Green Egg.
Det blir en härlig eftermiddag med grön utomhusmatlagning. Indelade i grupper om två och två kommer ni att baka, röka, slowbaking, och naturligtvis grillning på the Big Green Egg. Vi avslutar med gemensam middag på allt det goda ni gjort. Vi kör små grupper om max 6 personer så skynda att anmäla dig!

Första kursen är på måndag den 19/7 från kl 15.00-till ca 19.00 och därefter avslutande middag. (Restaurangen är helt stängd denna dag)
Kostnad 1450 kr pp.
Anmäl dig till info@tastecelebration.com


Man kan också dra ihop ett eget gäng och komma på privatkurs, minst 4 och max 8 personer.
Det går fint att komma både med ditt företag eller som privatpersoner. 

Upplägget på kurserna
I mina matlagningskurser tar jag med dig på en grön resa. Vi använder oss av alla goda grönsaker och produkter som säsongen och landet bjuder på och kombinerar det med smaker från hela världen. Kanske lägger vi till en oväntad ingrediens eller använder oss av ett annorlunda tillagningssätt…
Efter avslutad matlagning dukar ni bordet och njuter av er tokgoda mat!

Kurserna har olika teman och passar alla. Inspiration finns att hämta vare sig du är nybörjare eller en tvättäkta foodie!

För grupper organiserar vi även en kombination av boende och kurs där du bor på vårt gårdshotell och kombinerar det med kurs som passar ditt ändamål. Vi har flera teman på matlagningskurserna och ger även kurser i matfotografi. Tillsammans bestämmer vi en lämplig längd på kursen och tema. Efter kursen njuter ni en härlig middag vid långbord medans vi tar hand om disken.
Detta går till exempel utmärkt att kombinera med en konferens eller en
get-together med vänner eller familj.

Mellan kurserna finns utrymme att njuta av omgivningarna och allt som Österlen bjuder på. Vi tipsar gärna om våra smultronställen!

Fakta för matlagningskurserna

  • All mat är vegansk och naturligt glutenfri på kurserna. Det finns flera olika teman att välja på.
  • Förutom matlagningskurser, har vi även kurser i matfotografi.
  • Kurserna kan ges på svenska, engelska och holländska.
  • Gruppstorlek är minst 6 personer och max 10 personer per gång.
  • En kurs är vanligtvis ca 4,5 h inkl måltid om inte annat är överenskommet.
  • Efter kursens slut får du recepten hemskickade via mail.
  • Följ enstaka kurser eller kombinera er hotellvistelse eller konferens med kurs. Förutom matlagningskurser, ger vi också kurs i matfotografi.
  • I kursavgiften ingår en gemensam måltid. Skulle du vilja ta ett glas vin, bubbel eller öl till går det självklart alldeles utmärkt att köpa till det efter eget huvud.
  • Meddela oss i god tid innan vid eventuella allergier.

Vill du komma en annan dag än det som står planerat, med ditt företag eller vänner? Skicka iväg ett mail till info@tastecelebration.com så syr vi ihop något!

%d bloggers like this: