brummer-and-waarbeek-logo

Fredag laptopdag

Laptopdagen drar äntligen igång igen!
Fredag kl 9-16 

Laptopdag

Ibland är det härligt att i lugn och ro bara få sitta och jobba. Och ibland är det ännu härligare att ha människor runt omkring som inspirerar, vill dricka kaffe tillsammans eller utbyta erfarenheter.

Vi känner till de ensamma stunderna när man jobbar fram till midnatt för att nå en deadline eller få fram ett bokföringsslut. Men vi vet också hur väldigt trevligt det kan vara att omge sig med livs levande människor. Människor som man kan diskutera och äta tillsammans med. Så att vi får ännu mer energi att utveckla våra idéer till stordåd.

 

Bara i Tomelilla kommun finns det över 2000 frilansare. Folk som sitter hemma och jobbar precis som du och jag. Vi är övertygade om att det finns hur mycket kunskap som helst att dela med sig av!

Därför öppnar vi the Residence på tisdagar för hemmajobbaren, inspiratören, konsulten, nätverkaren och vanliga människor som tycker om att vara på
en dynamisk plats. Branch kvittar, vi kan alla lära av varandra.

Här hittar du en arbetsplats, mat, dryck och wi-fi. Resten får du göra själv.
Till ditt förfogande står de öppna utrymmena i huset men du kan också hitta en egen plats i trädgården eller hyra ett mötesrum.

För laptopdagen har vi gjort ett speciellt dagskort. 2 baristakaffe av eget val, gemensam lunch, fika, gratis wifi och vidunderlig utsikt.
Har du bara tid eller lust för att stanna en kortare del av dagen, kan du köpa kaffe etc separat. Du kan även hyra ett mötesrum (för upp till 10 personer) per timme.
I princip arrangeras Laptopdagen varje fredag men kontrollera gärna i kalendern för säkerhets skull så att det inte finns några förändringar.

Bra att veta
– Vi har bara betalning med Swish eller kort.
– Dubbelkolla alltid även på vår kalender så att inga förändringar har skett i planeringen.

%d bloggers like this: