brummer-and-waarbeek-logo

Restaurang och café

På Tastecelebration Residence älskar vi mat precis som du!

På vår restaurang och café kan du sippa på en god kaffe, läsa en kokbok, titta på matfotoutställning och bli hungrig. Fika med något sött, dricka ett glas gott vin eller äta en grön middag.

Köket bjuder alltid på det bästa som säsongen bjuder på.
Tillsammans med smaker från hela världen serverar vi rolig mat med grönt fokus.
Robust och finlir, småplock och hel tallrik.
Och naturligtvis kaffe, riktigt gott kaffe som bäst avnjutes med ljuvlig utsikt.

Vi serverar kul, grön mat med maxad smak!
Oavsett om du är flexitarian, vegetarian, vegan eller bara vill äta spännande grön mat men mindre av laktos, ägg och gluten, har vi maten för dig.
Good food helt enkelt!

Hurra, nu öppnar vi vårt gårdshotell igen!
Välkommen till oss från och med den 22/2. Vi lagar alltid vår gröna trerättersmeny (vid förbokning) till våra hotellgäster, frukost ingår som alltid.
(Restaurang och café håller i övrigt stängt fram till våren tar fart på riktigt)

————————–

Restaurang
Boka ditt bord i förväg då vi har begränsat med platser pga Covid-19.
Se våra öppettider här!

Gårdshotell

Vårt gårdshotell är öppet 7 dagar i veckan nästan hela året (se info överst på sidan). När restaurangen är stängd ordnar vi gärna middag till våra hotellgäster torsdag, fredag och lördag (förbokning krävs alltid). Övriga dagar tipsar vi gärna er om andra trevliga restauranger i närheten.

Du kan nå oss via mail och telefon för förfrågningar, bokningar, kursanmälan och presentkortsinköp på 0708-153955 alt info@tastecelebration.com

Catering? Ja visst!
Har du ett specialuppdrag för oss? En catering, ett bröllop eller fest? Så roligt!
Vi gör gärna grön catering för minst 8 personer. Maila eller ring och berätta mer om dina önskemål så ser vi vad vi kan sy ihop.

Vill du komma med en grupp en annan dag?
Det går oftast finfint, skicka ett mail eller ring så ser hur vi kan hjälpa dig! 0708-153955 eller info@tastecelebration.com

Middag för våra hotellgäster
Till våra hotellgäster serverar vi vår trerättersmeny torsdag, fredag och lördag. Vår gröna meny består av Isabels favoriter och det bästa just nu – låt dig överaskas!
Menyn kostar 545 kr kr per person.
Dryck beställer du efter eget huvud och betalar därefter (vi har härliga viner, bubbel, öl och mycket annat gott med många bra alkoholfria alternativ).

Meddela i förväg om du vill boka middag när du gör din hotellbokning eller senast dagen innan ankomst (observera att du måste få en bekräftelse på denna bokning)

Dricka
Till maten kan man självklart njuta av ett gott glas vin, bubbel eller öl hos oss.
Vi serverar dessutom baristakaffe i alla möjliga varianter.

All mat som vi serverar på restaurangen är naturligt fri från laktos, ägg och andra animaliska produkter. All mat är också fri från gluten MEN gluten förekommer i lokalerna då vi även erbjuder “vanligt” bröd.
På det sättet hoppas vi att alla ska känna sig riktigt välkomna och vi behöver aldrig prata om specialkoster.
Skulle det vara så att du är allergisk för något annat, snälla berätta för oss i förväg så att vi kan tänka ut den godaste lösningen för dig!

%d bloggers like this: