brummer-and-waarbeek-logo

Shoot your food

Av ett riktigt bra matfoto blir man sugen eller rentav hungrig! Men hur får man egentligen till det? Tillsammans med ett bra recept, den rätta fototekniken och en bra styling finns det goda chanser att lyckas.

På Tastecelebration Residence kan du följa flera kurser med basteknik i fotografering och mycket styling. Under kurserna arbetar vi med rätter som förberetts i köket av oss eller tillsammans med er.

Till era hjälp får ni arbeta med våra tusentals props. Props betyder alla de tallrikar, skålar, knivar, gafflar, brickor, tyg, servetter som ni kan behöva. Ja, allt som ni kan tänka er för att skapa den karaktär du vill ge din bild!

Vi ger kurser både i Sverige och i Holland på såväl svenska, holländska som engelska. I Holland samarbetar vi med butikskedjan Kamera express för detta och erbjuder kurser på flera håll i landet. I Sverige ger vi kurserna på the Residence.

Våra kurser

Kurserna kan ges i olika tidsformat men vi utgår alltid från nivån och behovet från deltagarna. Så kan till exempel kockar eller egenföretagare gå en kurs för att lära sig fotografera sina egna rätter bättre.

Vi har även en kurs för Instagram foodies som vill kunna fotografera sin egen mat i en hemmasituation utan större utrustning än en mobiltelefon.

För grupper organiserar vi även en kombination av kurser där du bor på vårt hotell, lagar mat tillsammans och fotograferar. Detta går till exempel utmärkt att kombinera med en konferens eller get togehther med vänner.

Mellan kurserna finns det tillräckligt med utrymme att njuta av omgivningarna och allt som Österlen bjuder på. Vi tipsar gärna om våra smultronställen!

Titta gärna i vår kalender för vilka kurser som just nu står inplanerade!

%d bloggers like this: