brummer-and-waarbeek-logo

Kalender

Matlagningskurser
Jag ger en hel del olika kurser med olika teman, allt säsongsanpassat för att få det bästa gröna just nu när du ska komma till mig på kurs.

Kursen kan handla om allt mellan vardagsrätter och gourmetmat, sött och salt men alltid med fokus på det GRÖNA. Trevligt och en hel del gott till den gemensamma middagen blir det alldeles säkert!

Vill du hänga på och gå en kurs? Så kul!
Vill du ge ett presentkort på en kurs? Nice!
Vill du komma med ett gäng och ha en privat matlagningskurs? Det går!

Skicka ett mail till info@tastecelebration.com så syr vi ihop något kul!

Hoppas vi ses!
Isabel

Praktisk information

  • Kurserna passar alla och inspiration finns att hämta vare sig du är nybörjare eller tvättäkta foodie! Kom ensam eller med vänner. Det fina med att laga mat tillsammans är att man alltid hittar nya vänner medan såsen puttrar och grönsakerna hackas.
  • Kurserna hålls i vårt restaurangkök på Tastecelebration Residence i Andrarum.
  • Alla recept görs med vanliga råvaror och baseras på en massa grönt och naturliga proteinkällor. Inget processat halvfabrikat får komma in i mitt kök.
  • Alla kurser genomförs naturligt fria från ägg, laktos, kött, fisk och gluten. Alla kurser är 100% växtbaserade.
  • Har du en annan allergi som jag bör veta i förväg? Berätta det redan vid bokningen så att vi kan tänka ut bra recept som passar!
  • Du anmäler dig till en kurs genom att skicka ditt namn, telefonnummer och mailadress och vilken kurs du vill gå på i ett mail till info@tastecelebration.com
    Har du varit med på en kurs här tidigare? Så kul! Uppge det gärna när du anmäler dig.


Matlagningskurser våren 2020

Tofu – vad sjutton gör man med det?
Lördag 21/3 15.00-ca 19.30
OBS!  INSTÄLLD PGA CORONA!

Hör du till den stora skaran som inte riktigt vet hur man tar sig an tofu på bästa sätt? Ta det lugnt, du är långt från att vara ensam!
Är du osäker på var du ska börja? Ingen fara, kom till mig på matlagningskurs!

I den här kursen jobbar vi med tofu på flera sätt; fast tofu, silkestofu, torkad, hemgjord och rökt tofu.
Det blir en hel del recept till både snacks, middag och dessert och kaka.
Jag lär dig mina tricks och tips hur man får den ganska tråkiga biten tofu till att bli magi i köket. God och enkelt att arbeta med, jag lovar!

Kursen består av en lite mer teoretisk del där vi pratar grön mat och lite tänk runt det. Naturligtvis smakar vi också en hel del! Därefter beger vi oss in i köket för att tillsammans laga en massa mat.
Vi låter oss inspireras av hela världens kryddor och råvaror och kombinerar det med det som finns runt om hörnet.

Naturligtvis dukar vi upp alla härligheter vid slutet av kursen så att ni kan njuta av er goda mat tillsammans!
Recepten får du med dig så att du kan upprepa dina succéer hemmavid.

Kursen passar alla och inspiration finns att hämta vare sig du är nybörjare eller tvättäkta foodie! Kom ensam eller med vänner. Det fina med att laga mat tillsammans är att man alltid hittar nya vänner medan såsen puttrar och grönsakerna hackas.
Kurserna hålls i vårt restaurangkök på Tastecelebration Residence i Andrarum.
För att behålla den personliga touchen, har jag satt en maxantal på 10 personer per kurs.

Pris
Kursen kostar 1200 kr per person inkl gemensam middag. Kursen är 4,5 timmar och avslutas med ett härligt intagande av er hemgjorda mat efteråt.
Ev. baristakaffe, vin, bubbel eller öl köper du till på plats.

Kombinera matlagning med söta drömmar på vårt gårdshotell och frukost för 1725 kr per person (pris för del i dubbelrum).
Kursen genomförs naturligt fri från ägg, laktos, kött, fisk (100% växtbaserad) och gluten. Har du en annan allergi som jag bör veta i förväg? Berätta det redan vid bokningen så att vi kan tänka ut bra recept som passar!

Ja, självklart. Jag vill!
Anmäl dig genom att skicka ditt namn, telefonnummer och mailadress och vilken kurs du vill gå på i ett mail till info@tastecelebration.com
Vill du ge bort kursen som ett presentkort? Det går! Skicka ett mail till info@tastecelebration.com så hjälper vi dig.
Har du varit med på en kurs här tidigare? Så kul! Uppge det gärna när du anmäler dig.

Har du andra frågor eller vill boka en privat workshop med familj, vänner eller ditt företag? Ring mig på 0708-153955 så syr vi ihop något!

En grönare vardag – lite mer av världen!
Lördag 28 mars 15.00-19.30
OBS!  INSTÄLLD PGA CORONA!

Vill du ha mer grönt i din vardag? Lära dig mer om umami, roliga kryddor och smakmästare? Kunna göra något festligt grönt till helgmiddagen? Så kul!

Är du osäker på var du ska börja? Ingen fara, kom till mig på matlagningskurs!
Kursen består av en lite mer teoretisk del där vi pratar lite tänk runt vardagsgrönt och smakar spännande ingredienser. Därefter beger vi oss in i köket för att tillsammans laga en massa mat.
I denna kursen satsar vi på vardagsmat med massa smak! Vi låter oss inspireras av hela världens kryddor och råvaror och kombinerar det med det som finns runt om hörnet.

Naturligtvis dukar vi upp alla härligheter vid slutet av kursen så att ni kan njuta av er goda mat tillsammans! Recepten får du med dig så att du kan upprepa dina succéer hemmavid.
För att behålla den personliga touchen, har jag satt en maxantal på 10 personer per kurs.

Pris
Denna kurs kostar 1200 kr per person inkl ett härligt intagande av er hemgjorda mat efteråt. Kursen är 4,5 timmar ink teoretisk del, provsmakning, recept, instruktioner och gemensam middag.
Ev. baristakaffe, alkoholfria alternativ, vin, bubbel eller öl köper du till på plats efter eget huvud.

Kombinera matlagning med söta drömmar på vårt gårdshotell och frukost för 1725 kr per person (pris för del i dubbelrum).

%d bloggers like this: