/* */
brummer-and-waarbeek-logo

Kalender

Matlagningskurser och matfotografikurser
Jag ger en hel del olika matlagningskurser på olika teman, allt säsongsanpassat för att få det bästa gröna just när du ska komma till mig på kurs.
Dessutom kan man följa matfotografikurser här hos oss. Vi kan erbjuda den som enskild kurs för ditt företag eller som en öppen kurs.

Matlagningskurserna kan handla om allt mellan vardagsrätter och gourmetmat, sött och salt men alltid med fokus på det GRÖNA. Trevligt och en hel del gott till den avslutande gemensamma middagen blir det alldeles säkert!

Vill du hänga på och gå en kurs? Så kul!
Vill du ge ett presentkort på en kurs? Nice!
Vill du komma med ett gäng och ha en privat matlagningskurs? Det går!

Skicka ett mail till info(at)tastecelebration.com eller via telefon 0708-153955 så syr vi ihop något kul!

Hoppas vi ses!
Isabel

PS!
Kom bara om du känner dig 100% frisk så vi alla kan njuta!
Vi föredrar om du har vaccinerat dig så att alla kan känna sig trygga i dessa corona-tider… ❤️

Nya kursdatum för 2022!

Lördag 26 feb kl 15.00 Medelhavets smaker på grönt vis

Längtar du också efter att strosa på en matmarknad i Toscana, att avnjuta en härlig middag på en bistro i Paris eller äta tapas i Sevilla? Jag med! 

På den här kursen förflyttar vi oss till medelhavets kök med dess rika smaker, kryddor och ingredienser. Färgstarka grytor, gräddiga såser, fräscha smaker, plock och roliga kryddor.  Med musik i högtalarna och ingredienser är vi nästan där!

Oui, oui – j’arrive tout de suite!

Obs! Denna kurs genomförs med recept både med och utan gluten, det innebär att gluten förekommer i lokalerna under kursens gång!

Söndag 27 feb kl 11.00 Grön brunch och söt avslutning – kurs

Hur skulle det vara att njuta en sen frukost eller lång lunch tillsammans?
I den här matlagningskursen lagar vi brunch med varma och kalla smårätter på tallrik och i glas, pannkakor, juicer och smoothisar och naturligtvis gott sött som avslutning.

En blandning av salt och sött, njutningsfullt och ibland något mer nyttigt. Mycket att smaka av och inspireras av!

Vem bjuder du på brunch hemma hos dig med din nya inspirationsboost?

Obs! Denna kurs genomförs med recept både med och utan gluten, det innebär att gluten förekommer i lokalerna under kursens gång!

Lördag 5 mars kl 15.00 Husmanskost på grönt vis

Tycker du om klassiska svenska smaker och recept? Smaker som tar tillvara och förstärker det som ängarna, skogarna, sjöarna och jordarna ger.
Äkta ingredienser utan hokus pokus och en kombination av salt, syrligt och sött. Gräddigt och rikt. Enkelt men gott. Visst är det svenska köket fantastiskt! 

I den här kursen tar vi vara på säsongens gröna och de klassiska smakerna. Med naturliga ingredienser skapar vi riktig mat att njuta av hela året. Hög igenkänningsfaktor på smaker och namn på recepten men på grönt vis. Klassiker som mormor gjorde. Långsamt och snabbt i köket. 

Välkommen och stig in i köksvärmen!

Obs! Denna kurs genomförs med recept både med och utan gluten, det innebär att gluten förekommer i lokalerna under kursens gång!

Lördag 19 mars kl 15.00 En grönare vardag – världens smaker

Låter du dig inspirerar av världens alla ingredienser, färger och smaker? Visst är det härligt!
I den här matlagningskursen låter vi inga landsgränser begränsa vår smakpupiller. Vi blandar öst och väst med syd och norr. Kryddor från hela världen, ingredienser från nära och resten av klotet får samsas på vår tallrik. Det behöver absolut inte vara krångligt eller besvärligt. Allt som krävs av dig är nyfikenhet och ett visst mod att smaka något nytt.

Vi ses i djungeln av smaker!

Lördag 26 mars kl 15.00 Grön gourmetmiddag – nya (och bortglömda) tekniker

Är du nyfiken på att prova nya tekniker i ditt kök? Vi gör tillsammans en härlig meny och genom spännande recept lär vi oss skapa texturer och smaker; krispigt, krämigt, dallrigt, friterat, smuligt, fett, torkat, kallt, syrligt, såsigt, oljigt, rökigt och skummigt! Olika konsistenser, färger, ingredienser och smaker bidrar alla till en större matupplevelse och även med vanliga redskap och utan hiskeliga maskiner kan man nå långt också i ett hemmakök!

Obs! Denna kurs genomförs med recept både med och utan gluten, det innebär att gluten förekommer i lokalerna under kursens gång!

Pris och anmälan
Alla kurser kostar 1350 kr per person (privatpersoner).
Anmäl dig till den kurs du vill komma till genom att skicka ett mail till info(at)tastecelebratiion.com

Vad ingår?
– I vår matlagningskurser lagar ni mat tillsammans med kocken Isabel Brummer.
– Vi startar varje kurs med fika vid början av dagen (eller alternativ beroende på kursval). Naturligtvis avslutar vi med gemensam middag med allt det goda ni lagat.
– Kursen ges i små grupper om 6-10 personer
– Delar av matlagningen sker på kamadougnen the Big Green Egg (lite väderberoende dock)
– En massa tips och knep för att underlätta matlagningen eller göra den extra vacker
– Laga och ät en helt växtbaserad meny (Meny och inriktning varierar beroende på önskemål/säsong/tema)
– Receptkompendium efter avslutad kurs skickas ut via mail.

Paket med matlagningskurs och övernattning
Unna er en helg borta och njut tillsammans! Passa på att boka ett paket med både övernattning, kurs och frukost så slipper ni tänka på vem som är chaufför eller att ni inte vill köra i mörkret.

Detta ingår:
Matlagningskurs för två personer
Övernattning i dubbelrum med eget badrum inklusive frukost
Varsitt glas bubbel för två personer
4550 kr för två personer

Långweekend med trerättersmeny och matlagningskurs fre-sön
Förläng din vistelse genom att komma redan på fredagen och äta trerättersmeny komponerad av kocken. Sov och njut härlig frukost. Ta en härlig promenad eller sitt framför brasan och våga göra ingenting fram till kursen börjar på lördag eftermiddag.
Detta ingår:
Två övernattningar för två personer i dubbelrum med eget badrum
Trerättersmeny för två personer
Matlagningskurs för två personer
Varsitt glas bubbel för två personer
7190 kr för två personer

Praktisk information om kurserna

  • Kurserna passar alla och inspiration finns att hämta vare sig du är nybörjare eller tvättäkta foodie! Kom ensam eller med vänner. Det fina med att laga mat tillsammans är att man alltid hittar nya vänner medan såsen puttrar och grönsakerna hackas.
  • Kurserna hålls i vårt restaurangkök på Tastecelebration Residence i Andrarum.
  • Alla recept görs med vanliga råvaror och baseras på en massa grönt och naturliga proteinkällor. Inget processat halvfabrikat får komma in i mitt kök.
  • Alla kurser genomförs naturligt fria från ägg, laktos, kött och fisk. Alla kurser är 100% växtbaserade.
  • Har du en annan allergi som jag bör veta i förväg? Berätta det redan vid bokningen så att vi kan tänka ut bra recept som passar!
  • Du anmäler dig till en kurs genom att skicka ditt namn, telefonnummer och mailadress och vilken kurs du vill gå på i ett mail till info(at)tastecelebration.com
    Har du varit med på en kurs här tidigare? Så kul! Uppge det gärna när du anmäler dig.
%d bloggers like this: